Voor alle leeftijden,

voor elke unieke situatie.

Business CoachingBij besturen van een bedrijf komt tegenwoordig meer kijken dan alleen maar boekhoudkundig alles in orde hebben. Steeds meer directieleden komen er achter dat als het goed gaat met de werknemers dat het ook goed gaat met het bedrijf. Maar dit geldt ook voor het management zelf. Zowel hoger management als midden management staan steeds meer open voor het feit dat ook de eigen persoonlijke gesteldheid invloed kan hebben op de gezondheid van het bedrijf en van de bedrijfssfeer. Dit laatste 'dreunt' tot in alle lagen door.

Ben je op zoek naar een coachbedrijf wat met statistieken, moderne pakketten, high-tech gadgets, flitsende presentaties, geijkte theorieën en daardoor met torenhoge facturen aankomt? Dan zit je op dit moment op de verkeerde website hier naar te zoeken. Mijn mening is namelijk des te regulierder het aanbod des te onpersoonlijker het wordt terwijl onpersoonlijkheid juist één van de grootste ergenissen is onder werknemers.


Hoe kan je Coach-Ray zakelijk inzetten?

  • Je kunt me bedrijfsbreed inzetten als vertrouwenspersoon.
  • Je kunt me inzetten voor het begeleiden van individuen om een werknemer gemotiveerd(er) op de werkvloer te krijgen als diegene even in het slob zit.
  • Je kunt me inzetten om het leidinggevend personeel meer inzicht te geven wat er om kan gaan in een werknemer na bijvoorbeeld een reorganisatie, verlies van een collega, verlies in de privésfeer of bij slechte privé omstandigheden. Weet immers dat bijvoorbeeld ziekteverzuim door relatieproblemen of scheiding vaak in werkproblemen uitmonden.
  • Ik ben in te zetten om kritisch te sparren met (hoger) management als het gaat over, bijvoorbeeld, of een bedrijf nu een beloningssysteem hanteert of toch onbedoeld een strafsysteem. Hoe kan je hier zakelijk en toch humaan mee omgaan?
  • Kloppen de theorieën versus de praktijk over een 'slechtnieuwsgesprek' nog wel? Wat waren ook weer de beoordelingsfouten en hoe laat je iemand na een kritisch feedback toch met een opgeheven hoofd je kantoor uitlopen? Ik ga hier graag met je over in gesprek.
  • Naast mijn communicatie skills (zie 'over mij' pagina) heb ik ook 3 jaar vergader-ervaring opgedaan als PVT-lid (OR) en bezit ik het erkende NEMAS diploma 'Basiskennis Management' (NBM). Hoe vergader je eigenlijk het effectiefst? Hoe lang kan een persoon zijn focus ook al weer behouden? Ik praat je graag bij.
  • Omdat elk bedrijf een andere organogram naleeft maak ik alle Business Coaching Trajecten op maat. Ik ben dus niet iemand die met geijkte psychosociale naslagwerken en tig schema's en diagrammen aan komt zetten. Ik maak gebruik van de aanwezige ervaringen vanuit het bedrijf en gebruik hierbij graag 360 graden methodieken waarbij de aanwezigen uitgedaagd en gerpikkeld zullen worden om actief deel te nemen op zoek naar vertrouwen en verbetering.


'Mijn visie is dat sterk leiderschap en een gemotiveerd team verbonden zijn aan respect en erkenning'.

 

 

Starten als ZZPer?

Zet me in voor advies en hulp bij het opzetten van bijvoorbeeld een eenmanszaak. Ik help je daar bij, stap voor stap. 


 

Leergierig? Neem dan contact met me op.